App comparison

Add up to 4 apps below to see how they compare. You can also use the "Compare" buttons while browsing.

iLost for Business Logo

iLost for Business

The all-in-one Lost & Found solution

(0)

iLost for Business Reviews

Filter reviews by

Overall rating


Company size


Industry


Time used


21 reviews

Recommended

XP
AvatarImg

Xandra P.

Government Administration, 11-50 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

iLost

Reviewed 3 years ago

people at iLost are very kind and fast to answer my questions. Now and again it takes a while to get in touch with them.

Pros

The site is easy to use. It is great that citizens can find their property back, wether they are in Amsterdam or nog

Cons

Management information. I would like management information per week.

Vendor response

Thank you for your review! Great that iLost improves Lost & Found for the Municipality of Amsterdam and its residents. And we noted the need for more specific reporting capabilities in the application, especially selection criteria.

MS
AvatarImg

Mimi S.

Apparel & Fashion, 51-200 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

iLost Designer outlet Roermond

Reviewed 2 years ago

Positieve ervaring, [GEVOELIGE INHOUD VERBORGEN] heeft ons goed bijgestaan tijdens het hele proces. iLost heeft een toegevoegde waarde voor ons, en onze werkwijze voor de gevonden voorwerpen.

Pros

-Het matchingspercentage van terug gevonden items is sinds gebruik toegenomen, en het archiveren van de producten zorgt dat dit overzichtelijk blijft. Idiot-proof publicatie van items, gebruiksvriendelijk en goede begeleiding.

Cons

- Wij verzenden op onze kosten naar de eigenaar, de verzendmodule kan alleen geintegreerd gebruikt worden met een betaalmodule. Hierdoor regelen wij de verzending zelf, waardoor we zelf in de gaten moeten houden dat het pakket aangekomen is, en we op de knop ' voorwerp opgehaald, stuur een bevestiging' moeten drukken om het lost item te archiveren bij 'terug bij de eigenaar'. Ook ontvangen gasten een mail na een paar dagen met de melding, maak een afspraak om uw item op te halen, ondanks dat wij het verzenden, omdat dit buiten het platform geregeld wordt. Dit zijn voor ons extra handelingen om alles correct te verwerken.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Thank you Mimi! Great to hear that your organization is happy with using iLost. iLost has the option that your organization works with its preferred logistic provider and costs can be charged to customer or by your organisation, according to your preferences. Hope this will be a suitable solution for you.

YV
AvatarImg

Yannick V.

Leisure, Travel & Tourism, 51-200 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Bobbejaanland is a great fan! iLost, the perfect partner for your business.

Reviewed 2 years ago

Thanks to iLost, we were able to return more found objects to their rightful owners. The system is easy to use for both our employees and visitors. Behind the scenes, working with iLost has allowed us to make better use of our time.

Pros

Portal is Dummy-proof. Smooth cooperation with iLost for the implementation.

Cons

None. At the moment everything is running smoothly.

JP
AvatarImg

Jasper P.

Leisure, Travel & Tourism, 1,001-5,000 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Review iLost - Openbaar Vervoer

Reviewed 3 years ago

iLost heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels ruim 40% van alle verloren voorwerpen weer terug kunnen brengen bij de eigenaar. Voorheen was dat nog geen 10%. Daarnaast hebben we minder personeel nodig om het proces te beheren en is er meer zekerheid voor de klant omdat die zelf direct online kan zien of zijn voorwerp wel of niet bij ons ligt. Het scheelt dus ook een hoop telefoontjes en meldingen bij onze klantenservice.

Pros

Belangrijkste voordeel is dat het de klant en onszelf 1 overzichtelijke portal biedt waar alles in staat dat ergens in het land bij ons gevonden is. Dat er een foto en beschrijving kan worden toegevoegd maakt dat het zelden gebeurt dat iemand zich vergist en dat het voorwerp uiteindelijk niet van hem of haar blijkt te zijn.

Cons

Het betaalmodel waarbij je per geregistreerd voorwerp betaald maakt dat je bepaalde eenvoudige items zoals sjalen, petjes, paraplu's etc niet upload omdat dit zonde voelt. Terwijl die soms wel van belang kunnen zijn voor de eigenaar.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Thank you Jasper! We are glad your organization is satisfied with using iLost. And especially the gain in process optimization and customer satisfaction :)

KH
AvatarImg

Kim H.

Airlines/Aviation, 201-500 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Always Easy with Ilost @ Eindhoven Airport

Reviewed 3 years ago

From the very first start with Ilost at Eindhoven Airport it was such an improvement. We immediately saw an improvement in match rate, so many more happy passengers who got their lost items back.

Pros

Ilost is so easy to use! It is a web-based program that can be used anytime, anywhere.

Cons

Integration was very easy years ago, nothing negative to mention.

Vendor response

Thank you for your review! Proud to have Eindhoven Airport as a customer, joined as the first airport years ago!

DD
AvatarImg

Douwe D.

Transportation/Trucking/Railroad, 5,001-10,000 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Simpel en doeltreffend

Reviewed 2 years ago

Zeer makkelijk telefonisch bereikbare klantenservice en vlotte service en (re-)acties

Pros

Met name voor onze reiziger die hun verloren / vergeten spullen terug willen vinden is iLost een supervinding. Ook voor ons als afdeling om de gevonden items in te voeren is het simpel en gebruikersvriendelijk. Dankzij het gebruik van website en foto's van gevonden items zeer makkelijk.

Cons

Als gebruiker loop ik zelden tegen minpunten op.

Showing original review in Dutch. See translation

BB
AvatarImg

Boyen B.

Nonprofit Organization Management, 51-200 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Keep up the good work!

Reviewed 2 years ago
Pros

Interface is streamlined, easy to understand menus and options. Easy to learn, very easy to use.

Cons

1. Search function can be improved. For example, searching for an item in a different location. 2. It would also be good if a user can edit the location of an item. Currently, an item registered in one location but physically present in another location cannot be edited.

DS
AvatarImg

Deirdre S.

Motion Pictures and Film, 1,001-5,000 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Gebruiksvriendelijke platform voor gevonden voorwerpen proces

Reviewed 2 years ago

Heel goed, benaderbaar, persoonlijk en betrokken

Pros

Het is heel fijn om 1 centraal platform te hebben en naar te kunnen verwijzen indien er een hulpvraag is voor een verloren voorwerp. Het is makkelijk in te regelen en makkelijk te gebruiken in de operatie.

Cons

voor nu niet van toepassing, Ilost zorgt zelf goed voor productontwikkeling

Showing original review in Dutch. See translation

FB
AvatarImg

Francisco B.

Transportation/Trucking/Railroad, 1,001-5,000 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

excellent customer service

Reviewed 3 years ago
Pros

iLost is very easy to use, saves us a lot of time and much important it has made a lot of our travelers very happy.

Cons

None yet, i will definitely recommend it!

Vendor response

Thank you! iLost is very glad for having HTM as a customer for several years now. And great to see that you recommend us :).

KH
AvatarImg

Kelvin H.

Facilities Services, 5,001-10,000 employees

Used daily for less than 6 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

iLost Hogeschool Utrecht

Reviewed 2 years ago

It is much easyer for our students and employees to track down items that they have lost on our campus.

Pros

It is a very easy system to understand. Customer support is great.

Cons

For now non.

GM
AvatarImg

Git M.

Public Policy, 201-500 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Gebruiksvriendelijke applicatie

Reviewed 2 years ago

De gemeente Veenendaal is zeer tevreden met iLost. Het werkt snel, makkelijk en overzichtelijk. Als je vragen hebt, dan vind ik de support ook heel goed! Je wordt altijd snel geholpen en het wordt duidelijk uitgelegd zodat je het de volgende keer eventueel zelf kunt oplossen.

Pros

Het is gebruiksvriendelijk zowel voor de collega's als voor de burger. Je weet altijd de gevonden voorwerpen weer terug te vinden doordat je een bewaarloactie aan het gevonden document koppelt.

Cons

Ik heb eigenlijk geen minpunt. Wij gebruiken het alleen voor het registreren van gevonden voorwerpen. Bij de gemeente en bij de politie kan er geen aangifte van verloren goederen meer gedaan worden. Dit is voor de burger vaak lastig.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Bedankt voor je feedback. De eigenaar heeft de mogelijkheid om een opgeslagen zoekopdracht aan te maken en zo dagelijks een e-mail te ontvangen met nieuwe gevonden voowerpen die aan hun criteria voldoen. Als het voorwerp niet wordt gevonden, kan er een verzekeringsformulier van het verloren voorwerp worden ingevuld en geprint. De link naar het verzekeringsformulier is te vinden in de footer van de iLost-website: https://ilost.co/nl/insurance-claim.

WB
AvatarImg

Walter B.

Transportation/Trucking/Railroad, 1,001-5,000 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Qbuzz

Reviewed 3 years ago
Pros

Gebruiksgemak en betrouwbaarheid (nooit storing gehad)

Cons

Nadelen kan ik niet noemen. Nooit problemen gehad.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Thank you Walter for your nice words about us! It's always a pleasure working with you.

RB
AvatarImg

René B.

Public Policy, 51-200 employees

Used daily for 6-12 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Gevonden!

Reviewed 2 years ago
Pros

Integratie bleek redelijk eenvoudig. Vooral het eenvoudig matchen van gevonden voorwerpen met de als verloren gemelde artikelen valt positief op.

Cons

Het overbrengen van de bestaande gevonden en verloren artikelen was even doorbijten.

Showing original review in Dutch. See translation

LV
AvatarImg

Lore V.

Entertainment, 201-500 employees

Used daily for 6-12 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Aanrader

Reviewed 2 years ago

Goed en eenvoudig systeem dat weinig tijd in beslag neemt. Makkelijk op te volgen, gebruiksvriendelijk.

Pros

-makkelijk te gebruiken voor alle medewerkers -gericht zoeken naar verloren voorwerpen -correspondentie naar klanten gaat zeer vlot -verzendmodule is eenvoudig en snel

Cons

Momenteel nog niet tegen nadelen aangelopen.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Thank you for your review Lore! Great to hear that you are satisfied with the iLost application. Let us know if there is anything we can do for you.

MS
AvatarImg

Marissa S.

Hospitality, 51-200 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Gebruiksvriendelijke tool

Reviewed a year ago

Het is een prettig systeem om mee te werken. Duidelijk hoe het gebruikt dien te worden.

Pros

Voordeel is dat gasten alles online kunnen regelen.Het verduidelijkt kan worden met een foto van het voorwerp

Cons

Er zijn momenteel geen punten waarvan ik deze ervaar als minpunt

Showing original review in Dutch. See translation

AP
AvatarImg

Aurore P.

Transportation/Trucking/Railroad, 51-200 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Ilost - Ilove

Reviewed 2 years ago

nous indique les objets expirés ce qui permet de faire le tri

Pros

rapidité de l'équipe iLOST lors de question

Cons

les traductions le terme compléter pour valider l'objet

Showing original review in French. See translation

NP
AvatarImg

Nora P.

Public Policy, 51-200 employees

Used weekly for 6-12 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Overzichtelijk programma

Reviewed 5 months ago
Pros

Gemakkelijk hanteerbaar. (het toevoegen van een verloren voorwerp gaat heel vlot doordat er veel suggesties zijn) Overzichtelijke website (Je ziet meteen duidelijk welke voorwerpen actief zijn en ook wanneer er een voorwerp verlopen is)

Cons

Het programma is in het algemeen niet erg gekend bij de meeste personen.

Showing original review in Dutch. See translation

AS
AvatarImg

Adrien S.

Hospitality, 11-50 employees

Used daily for 6-12 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

iLost is good

Reviewed a year ago
Pros

La facilité d'utilisation pour les equipes

Cons

Certains clients nous font part de bug lors de connexion, ou de tarif bien trop élevé à l'international

Showing original review in French. See translation

CC
AvatarImg

Cindy C.

Public Policy, 201-500 employees

Used monthly for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Prima systeem voor het opvolgen van de gevonden en verloren voorwerpen.

Reviewed 4 months ago

Vlotte installatie van het systeem, werkt zoals beloofd.

Pros

- Mensen kunnen zelf zoeken via de link op onze website- Papieren register is vervangen door een digitaal register- Gevonden voorwerpen worden gepubliceerd met foto - vergemakkelijkt het 'terugvinden'- Meerdere diensten gebruiken dit voor het beheer en er bestaan meerdere bewaarplaatsen

Cons

Nog geen enkel nadeel ondervonden maar we hebben nog maar weinig geclaimde voorwerpen tot nu toe.

Showing original review in Dutch. See translation

DS
AvatarImg

Daisy S.

Hospitality, 51-200 employees

Used daily for less than 6 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Makkelijk in gebruik, overzichtelijk

Reviewed 2 years ago
Pros

De items zijn snel in te voeren, snelle handelswijze

Cons

weergave voor gebruikers , foto's zouden groter kunnen zijn, optie voor meer informatie in het overzicht zoals kamernummer.

Showing original review in Dutch. See translation

BB
AvatarImg

Britt B.

Leisure, Travel & Tourism, 51-200 employees

Used weekly for less than 6 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Holland Norway Lines raadt I-Lost aan

Reviewed a year ago
Pros

Passagiers kunnen op een overzichtelijke manier online kijken of hun verloren voorwerp gevonden is De website is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik

Cons

Niet van toepassing, wij hebben geen minpunten.

Showing original review in Dutch. See translation