This is your compare tray

Apps you want to compare will be listed here. Launch a head to head comparison at any time.

SafetyFirst

EHS management tool for construction & healthcare sectors

see alternatives

SafetyFirst Reviews

Filter reviews by


Overall rating


Company size


Industry


Time used


11 reviews

recommended

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Geweldig product

Reviewed a year ago

Snellere afhandeling en opvolging van meldingen

Pros

Eenvoudig, functioneel. Veel digitaal ten opzichte van vroeger. Snelheid van afhandeling verhoogd. Gegarandeerde terugkoppeling aan melder.

Cons

rapportage van gegevens in vastgesteld format

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Waarom dit product gebruiken?

Reviewed a year ago

We hebben nu 1 tool voor onze VGWM-zaken, van informatie tot registratie en van melden tot opvolgen van meldingen

Pros

Vanaf zowat het prototype maken we gebruik van de Go-app (zo noemen we het). Met deze app is het makkelijk om online informatie te ontsluiten rondom veilig werken, meldingen te doen rondom veilig werken, ongevallen e.d.. Vanwege een uitstekende zoekfunctie icm navigatie is het makkelijk voor de gebruiker informatie te zoeken en vinden. Managers kunnen eenvoudig zien welke meldingen er zijn gedaan en hoe het gaat met opvolging. En als beheerder is het een makkie om nieuwe informatie toe te voegen of te wijzigen.

Cons

Enige nadeel is dat je geen bijlages kan toevoegen aan je informatiebladen

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend7/10

Share this review:

Review Veiligwerk App

Reviewed a year ago

Met de Veiligwerk App kunnen wij gemakkelijk communiceren naar iedereen binnen de organisatie. Het uitzetten van toolboxen en nieuwsbrieven zorgt ervoor dat iedereen alle informatie krijgt. (niet alleen de mensen op kantoor die achter een computer zitten)

Pros

De Veiligwerk App is gemakkelijk uit te rollen binnen de organisatie. Zo kan iedereen eenvoudig de app instaleren en toegevoegd worden aan jouw organisatie. Met de app kan gemakkelijk informatie voor bijvoorbeeld een toolbox of nieuwsbrief gedeeld worden. Er kan gekozen worden om dit uit te zetten naar alle gebruiker of een groep geselecteerde gebruikers.

Cons

Nu is het nog niet de mogelijkheid om PDF documenten toe te voegen aan toolboxen of vragen hieraan te koppelen. Dit is wel iets wat ik graag wil zien.

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Eenvoudig onveiligheid melden om snel veilig te maken

Reviewed a year ago

Een gebruiksvriendelijk hulpmiddel om de medewerker op de werkvloer onveilige situaties te laten doorgeven. Nu de melding ook gesloten kan worden met een foto van de opgeloste situatie ontstaan er mooie beelden van onveilig naar veilig.

Pros

Een melding werkt vooral op basis van een foto en met een handvol klikjes naar de belangrijkste informatie. De melder én de verantwoordelijke blijven in contact totdat de melding is gesloten.

Cons

De statistieken waren nog in aanbouw, deze zijn nauwelijks gebruikt.

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Good and fast insight into the incidents

Reviewed a year ago

perfect tooling but only if the organization embraces it

Pros

Easy to use on ipad, phone, desktop Generates a lot of, previous invisible, data Possibility tot comment on notifications Export data to BI dashboards and BIM FIELD 360 PDCA implementation

Cons

At first is was somewhat difficult to specify our wishes

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Great app - lots of potential

Reviewed a year ago

Good

Pros

The application is very easy to use, easy to customize, low in cost en stable.

Cons

The supportorganisation behind the software is not growing in the same speed as the devolpments and grow in cliental. Management of expactations can/must be improved

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Review TBI

Reviewed a year ago

Veiligwerk denkt goed mee en helpt ons verder te komen met onze veiligheidscultuur.

Pros

De app werkt heel intuïtief en helpt mee om de veiligheidscultuur binnen onze organisatie te verbeteren. Het is ook prettig dat er veel kennis wordt gedeeld waardoor we samen met onze concullega’s de app steeds verder kunnen verbeteren.

Cons

In de app 1.0 ontbraken wat handige koppelingen maar inmiddels is dat aangepast en hebben we een goed werkende versie 2.0

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Good

Reviewed a year ago
Pros

The program is really good for what we want - Incidents - Great libriary with toolbox - Taken - Excel Export - The app is fast an easy

Cons

We don't have any thing we really dislike.

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

User friendly - good looking application

Reviewed a year ago

Very nice software that looks professional and easy. In my previous company we used an SAP system for reporting incidents, so I was very happy to have this software.

Pros

Visuals are great - user friendly application

Cons

Process/program descriptions are missing

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

tugce

Reviewed a year ago

ik heb vooral te maken ontwikkelingen, jullie zijn snel en heel concreet wat heel fijn is.

Pros

Inspecties, dat je zelf je formulieren kan samenstellen

Cons

wat we minder buttons hebben op de app dan op de web

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Good start to monitor safety issues

Reviewed a year ago

Good software, but be aware that you need to take the lead to make it to a good working program. The software itself is just a little part of the process that can be managed and monitored with this.

Pros

Userfriendlyness. Adaptable to own way of working.

Cons

Missing reporting options. Basic statistics neccessary for safety certification SCC is not (yet) incorporated.