App comparison

Add up to 4 apps below to see how they compare. You can also use the "Compare" buttons while browsing.

Shiftbase Reviews

Filter reviews by

Overall rating


Company size


Industry


Time used


194 reviews

Recommended

IS
AvatarImg

Ilona S.

Hospital & Health Care, 1,001-5,000 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Zeer tevreden met Shiftbase

Reviewed 5 months ago

Goed

Pros

Programma is makkelijk in gebruik. Overzichtelijk en goed in te delen voor verschillende locaties en of teams. Uren registratie en accorderen van gewerkte uren gaat makkelijk en is overzichtelijk. Afwezigheid en verzuim kan makkelijk worden geregistreerd. Een goed programma voor een organisatie waar er veel veranderingen zijn op korte termijn.

Cons

Het is jammer dat je geen locaties en of diensten kan opslaan in een soort geschiedenis zonder deze er totaal uit te halen. Het kan handig zijn om iets uit het verleden op te zoeken. Het is jammer dat je aantekeningen die je maakt in een personeelsdossier niet in het systeem kan doorzetten naar leidinggevende andere coƶrdinatoren.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Thank you so much for your review and kind words. We really appreciate this. Thank you also for the feedback you gave us. This will always be looked at. Often, more is possible than you think. Please feel free to contact us. Our customer service will be happy to look at the possibilities with you and whether some options are already possible.

RM
AvatarImg

Roland M.

Apparel & Fashion, 51-200 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Aandachtspunten

Reviewed 3 years ago

Het snel schakelen tussen de filiaalplanningen en het onder elkaar zetten van deze filiaalplanningen werkt handig en efficiƫnt. Daarnaast de bovengenoemde punten verbeteren zou het gebruiksgemak nog meer vergroten.

Pros

Gebruiksgemak: snel inzicht in filiaalplanningen en goed-/ afkeuren van verlof. Efficiƫnt overzicht beschikbaar van vakantiesaldo.

Cons

-Bij het bekijken van de filiaalplanningen, is aan de rechterkant de onderste filialen niet zichtbaar. Deze filialen moet je zelf opzoeken via de zoekbalk erboven; doorscrollen naar beneden werkt dus niet. - Overzicht vakantieuren medewerker: zou handig zijn als er een overzicht toegevoegd wordt waarbij het eindsaldo vakantieuren actueel wordt bijgehouden. Stel: medewerker start met 20 vakantieuren uit 2019. Heeft tot heden hiervan 15 uur opgemaakt. Dan zou het overzichtelijk zijn als hier een extra kolom wordt toegevoegd waarop de resterende 5 uren wordt weergegeven.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hi Roland, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Zeer binnenkort komen we met een update met betrekking tot de vakantie-uren, waarbij duidelijk te zien is hoeveel uur er meegenomen wordt van voorgaande jaren. Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen we je graag. Team Shiftbase

DS
AvatarImg

Dave S.

Hospitality, 51-200 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Spijkers

Reviewed 5 months ago

Snel en super vriendelijk bij vragen

Pros

Dat je alles in 1 klik kan inzien. Helder en duidelijk. Het scheelt heel veel tijd dan vroeger opzoeken in mappen

Cons

Het uitklokken zou misschien verbeterd kunnen worden. Misschien een notificatie sturen naar de ingeklokte personen

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Thank you very much for your review. Great to read that you are so satisfied with using Shiftbase. Thanks also for the feedback given. This will always be looked at to see where there is room for improvement.

MF
AvatarImg

Marc F.

Hospital & Health Care, 1,001-5,000 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Eenvoudig in gebruik

Reviewed 3 years ago

Shiftbase wordt door ons gebruikt om de basis planning van taken uit te voeren. Dit is onderverdeeld in meerdere teams. Uitzonderingen worden wekelijks en dagelijks bijgewerkt. Dit zijn kleinere aanpassingen waardoor een groot deel van de planning reeds vroegtijdig inzichtelijk is door het herhalende karakter van diensten.

Pros

Shiftbase is zeer eenvoudig voor het plannen van taken, met name herhalende taken. In verschillende dashboards houdt je eenvoudig overzicht over de plannen en tijdsbesteding. Ook via de App voor Android of iOS is shiftbase eenvoudig te raadplegen en aan te passen

Cons

De cloudbases oplossing die je overal toegang geeft tot de shiftbase omgeving is helaas niet te integreren met een lokale Exchange omgeving. Gebruik je O365, dan is dit wel mogelijk.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Beste Marc, Bedankt voor je review! Wij vinden het leuk om te lezen dat de eenvoud van Shiftbase jullie aanspreekt! Dit is iets waar wij veel tijd in steken. Binnenkort gaan we kijken naar de mogelijkheden om een koppeling op te zetten met Exchange omgevingen. Groeten Bart

MN
AvatarImg

Mariska N.

Hospital & Health Care, 11-50 employees

Used daily for less than 6 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Overzichtelijk, klantvriendelijk en multifunctioneel

Reviewed 3 years ago

Vanaf het begin tijdens de pilot kon je zelf kijken en ervaren hoe het systeem werkt. Hierdoor kan je goed inschatten of het systeem past bij de organisatie en het beleid. Eventuele vragen en/of onduidelijkheden worden per mail/telefonisch goed ondersteund.

Pros

Duidelijk overzicht voor medewerkers/gebruikers wat betreft roostering, overzicht gewerkte uren, verlof. En voor beheerders overzichtelijk en prettig dat je rechten goed kunt verdelen. Prettige, kundige en snelle klantenservice. We zijn nog in de ontdekkende fase en zien steeds meer mogelijkheden.

Cons

De rapportage mogelijkheden mogen meer ontwikkelt worden, missen van betaaloverzicht per medewerker per maand. Als ook uitbreiding van de HR mogelijkheden als documenten overzichtelijk toe kunnen voegen waaronder salarisstroken, contracten ed.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hoi Mariska, Bedankt voor je super review! Het uploaden van medewerker bestanden is al mogelijk! Wij blijven onze software steeds uitbreiden met extra (HR) functionaliteiten. Groeten Bart

Sd
AvatarImg

Sanne d.

Events Services, 51-200 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend7/10

Share this review:

Shiftbase goed bezig

Reviewed 3 years ago

Voorheen waren we planningen aan het maken via Excel en de beschikbaarheid per personeelslid aan het opvragen, dit gaat nu veel gemakkelijker. Daarnaast het overzicht van plus- en min-uren van vaste werknemers is erg duidelijk.

Pros

Het programma is overzichtelijk in de planning en het overzicht van de plus- en min uren.

Cons

Wij zijn een evenementenlocatie, waarbij we niet dagelijks het programma nodig hebben voor onze evenementenplanning. Daar is het programma niet helemaal op ingericht.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hallo Sanne, Bedankt voor je review. Team Shiftbase

CJ
AvatarImg

Carin J.

Mental Health Care, 11-50 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend7/10

Share this review:

Review gebruik shiftbase

Reviewed 5 months ago

Over het algemeen goed.

Pros

Het klokken gaat gemakkelijkHet inplannen gaat makkelijkDe urenregistratie gaat gemakkelijk

Cons

Ziekmeldingen, afwezigheid enz worden niet op de gedetailleerde rapportage aangegeven. Dit zou makkelijk in de kolommen toegevoegd moeten kunnen worden als optie. De aanmeldingen van nieuwe medewerkers loopt sinds de update niet altijd even goed. Er moet vaak gebeld worden omdat ze uit het systeem gegooid worden en heel vaak nieuwe inlog gegevens moeten krijgen voordat ze er daadwerkelijk in staan. Dit komt wat onprofessioneel over naar de nieuwe medewerkers toe.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Thank you so much for your review and feedback on Shiftbase. Great to read that rostering and clocking are going as they should. Regarding your given feedback, we are happy to look into it with you. Our customer service team is always on hand to see what challenges you're up against right now.

KB
AvatarImg

Kajan B.

Transportation/Trucking/Railroad, 11-50 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Goed product dat telkens wordt doorontwikkeld

Reviewed 5 months ago

Top service, eerlijke prijs, personeel dat meedenkt en snel oplossingen kunnen brengen, ook bij urgentere kwesties.

Pros

Het gebruikersgemak in het maken van het rooster en het goed bijhouden van de gewerkte uren. Het kunnen keuren en afkeuren van uren en dagen sluiten als deze eenmaal gekeurd zijn.

Cons

Kan voor een beginner erg overweldigend zijn en een medium learning curve. Maar dat is het dan ook wel.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Thank you so much for your review and kind words. Good to read that you like using Shiftbase and our customer service so much, despite its slightly overwhelming nature for beginners. If you do run into anything, our customer service team is here to help.

AR
AvatarImg

Verified reviewer

Education Management, 11-50 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Al bijna 10 jaar een tevreden gebruiker

Reviewed 3 years ago

Prima prijskwaliteit verhouding en voor ons met gemiddeld 25 collgega's functioneert het prima šŸ‘

Pros

+ Rooster delen + Dat medewerkers hun eigen rooster via de app kunnen inzien + Rapportages

Cons

Geen herhaalfunctie wanneer je een agenda item toevoegt.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hallo, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat jullie al zo lang tevreden zijn. We zullen je wens opnieuw bespreken om te kijken of we dit kunnen toevoegen. Team Shiftbase

AR
AvatarImg

Verified reviewer

Facilities Services, 11-50 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Duidelijk en overzichtelijk programma, ideaal voor online urenregistratie

Reviewed 3 years ago

Gebruikersvriendelijk en een goed en snel service team.

Pros

Makkelijk het online rooster, urenregistratie en vrijaanvragen regelen en beheren. Werkbaar via mobiel en computer.

Cons

Tijdens het uitklokken de dienst niet makkelijk op kunnen zoeken. Soms trage verbinding.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hi Planner, Dankjewel voor je positieve review, dit waarderen wij enorm! Ik zal je verbeterpunten doorspelen om te kijken of we hier wat mee kunnen. Voor nu, veel planplezier! ^ Bart

NB
AvatarImg

Nicole B.

Leisure, Travel & Tourism, 1-10 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Fijn systeem om mee in te plannen

Reviewed 3 years ago

Het is voor het personeel een erg overzichtelijk plansysteem. Je brengt het personeel eenvoudig op de hoogte van de laatste wijzigingen en kunt het rooster per week (of eigen tijdsbestek) eenvoudig versturen. Ook als eigenaar heb ik tot nu toe nog geen problemen ervaren, het systeem is nog nooit uitgevallen of niet toegankelijk geweest. De website in combinatie met de app is naar mijn mening een juiste keuze.

Pros

Het is eenvoudig en overzichtelijk om jouw personeel in te plannen. Aan het einde van de maand heb je een duidelijk overzicht van de gewerkte uren. De app is erg handig voor het personeel om te kijken wanneer zij moeten werken. Ook het invullen van de beschikbaarheid werkt prettig.

Cons

Ik vind het persoonlijk niet fijn om het personeel via de app in te plannen, in de app heb je geen duidelijk overzicht van wie er beschikbaar is. Ik plan het personeel altijd in via de website.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Beste Nicole, Bedankt voor je review! Wij vinden het superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent! De mobiele app is inderdaad als ondersteuning voor de computer bedoeld. Hopelijk kunnen we je nog vele jaren van dienst zijn. Groeten Bart

Mv
AvatarImg

Maud v.

Hospitality, 11-50 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend7/10

Share this review:

Shiftbase review

Reviewed 3 years ago
Pros

Je kunt op een overzichtelijke manier roosters maken en makkelijk dingen schuiven.

Cons

De app voor mobiele telefoon vind ik niet overzichtelijk. Daarnaast kan ik als beheerder in de app weinig doen, zoals diensten aanpassen, dit moet op de computer. Er staan allerlei getallen bij min- en plus uren maar dit is helemaal niet synchroon met onze administratie. Ik heb dit al eens proberen aan te passen maar dat lukte niet. Met in- en uitklokken worden uren vaak afgerond, of als iemand inklokt voordat zijn shift begint, wordt alsnog de begintijd van het rooster aangehouden. Terwijl mensen soms eerder moeten beginnen als het druk is. Dit is onoverzichtelijk en zorgt soms voor extra werk

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Beste Maud, Bedankt voor je review. De mobiele app beschikt over alle functionaliteiten die nodig zijn bij het dagelijkse gebruik, zoals het inplannen en wijzigen van diensten. Dat jij dit niet kan, komt wellicht doordat je niet voldoende toegangsrechten hebt. De accountbeheerder kan deze instelling aanpassen. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je hier graag bij. Groeten Bart

Ev
AvatarImg

Ernst v.

Hospitality, 11-50 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Prima systeem voor een klein horeca bedrijf

Reviewed 3 years ago

Alles is overzichtelijk, gewerkte uren kunnen direct door naar de boekhouder.

Pros

Overzichtelijk, makkelijk nieuwe werknemers aanmelden, urenregistratie is top

Cons

In het begin oogt het een tikkeltje veel, maar het valt reuze mee. Enige nadeel is dat het soms voorkomt dat personeel automatisch wordt uit geklokt.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hoi Ernst, Bedankt voor je positieve review :) Dat medewerkers automatisch worden uitgeklokt, is een instelling. Mocht je dit willen aanpassen, dan helpt onze servicedesk hier graag bij. Team Shiftbase

Sd
AvatarImg

Simon d.

Hospitality, 1-10 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Mooi programma

Reviewed 3 years ago

Heb 5 jaar met het systeem gewerkt. Duidelijke hulplijnen. 1 telefoontje en je werd goed geholpen. Na 16 jaar heb ik het bedrijf verlaten, en de andere organisatie werkt met een heel andere software. Anders had ik er zeker mee doorgegaan.

Pros

Makkelijk mee te werken. Niet te ingewikkeld. Voor iedereen gangbaar.

Cons

Eigenlijk niks. Had ook een kleine organisatie.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hoi Simon, Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat jij geen gebruik meer gaat maken van Shiftbase :) Mocht je nieuwe werkgever niet 100% tevreden zijn met het gebruikte planningpakket, dan helpen wij graag met het opzetten van een Shiftbase proefaccount! Groeten Bart

JS
AvatarImg

Jard S.

Logistics and Supply Chain, 51-200 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Tijd-en verlofregistratie zelf op maat te maken

Reviewed 3 years ago

Shiftbase waarborgt de structuur binnen het bedrijf. De directe terugkoppeling bij een verlofaanvraag is prettig, en er zijn geen mails of briefjes die kwijt kunnen raken.

Pros

Je kunt in Shiftbase je eigen structuur bouwen. Je kunt diverse afdelingen, hiƫrarchische lagen, en rollen creƫren, precies zoals het in jouw onderneming geregeld is. De reeds bestaande koppeling met het payroll systeem en de lage implementatiekosten gaven voor ons de doorslag om aan de slag te gaan met Shiftbase.

Cons

Ik zou graag zien dat de koppeling tussen Shiftbase en ons payrollsysteem wordt uitgebreid zodat naast overwerk ook verlof, ATV en tijd-voor-tijd automatisch wordt overgezet naar de loonstrook.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hallo Jard, Bedankt voor je mooie review. We nemen je feedback mee en gaan deze bespreken. Team Shiftbase

Wv
AvatarImg

Wendy v.

Retail, 1-10 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Shiftbase

Reviewed 3 years ago

Fijn en gebruikersvriendelijk systeem

Pros

Dat de vakantie dagen niet meer bijgehouden hoeven te worden in Excel. Overuren worden automatisch geregistreerd.

Cons

Het nadeel is als je bij een filiaal maar 1 klok hebt hangen en wel meerdere afdelingen dan pakt hij dus alle kloktijden op de "hoofd afdeling" waar de klok aanhangt. Dat is wel jammer want dan moet je elke keer die persoon zijn/haar kloktijden verplaatsen naar de juiste afdeling.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hoi Wendy, Leuk dat je een review hebt geschreven! Je kan er ook voor kiezen dat de geklokte tijden op de afdeling wordt geplaatst waarop de medewerker is ingeroosterd. Dit doe je door de tijdklok niet te koppelen aan een afdeling. Onze support afdeling zal contact opnemen om te helpen bij het instellen. Groeten Bart

CL
AvatarImg

Clayd L.

Sports, 11-50 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Grote hulp in overzicht

Reviewed 3 years ago

Fijn product, geduldige helpdesk

Pros

planning, financieel overzicht, oploaden bestanden medewerkers, app, helpdesk, gedetailleerd, functie/restrictie toewijzen gebruikers, telefonisch contact helpdesk geen chatbot of alleen maar email

Cons

ander jargon in sommige gevallen, veel mogelijkheden dus soms ingewikkeld, lastig vinden van juiste methode/functie gedetailleerd, aanleren omgaan met systeem, rooster gegevenswijzigingen de zelfde dag verwerken voor actueel overzicht anders wordt t niet meegenomen in het overzicht

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Beste Clayd, Bedankt voor je review! Mocht je de punten die je noemt een keer willen bespreken, bel ons dan gerust. We denken graag met je mee. Groeten Bart

EL
AvatarImg

Elina L.

Retail, 201-500 employees

Used weekly for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend7/10

Share this review:

Handig en overzichtelijk

Reviewed 3 years ago
Pros

Het product is eenvoudig en redelijk overzichtelijk in gebruik. Je kunt eenvoudig roosters maken en je hebt een duidelijk overzicht van vrij aanvragen. Handig is dat je verschillende werktijden bepaalde kleuren kunt geven. Het verslepen van diensten is ook erg handig.

Cons

De grootste nadelen zijn dat er nog steeds veel bugs zijn. Vooral als iemand uit dienst gaat en je dan per ongeluk verkeerd klikt ga je telkens naar een website die niet bestaat. Wat ook onhandig is als je vrij vraagt en dan er omheen nog wat dagen vrij wilt, dit niet kan en je dan de dagen om die ene vrije dag die er al stond moet invullen. Ik mis nog de functie om bij een week vakantie de uren die je wilt opnemen evenredig over alle dagen te kunnen verdelen.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hi Elina Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat het rooster goed bevalt. Wat betreft je minpunten, deze herkennen wij helaas niet. We zullen contact opnemen om je problemen te bespreken en natuurlijk op te lossen Groeten Bart

Bd
AvatarImg

Bart d.

Retail, 11-50 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Makkelijk en snel

Reviewed 3 years ago

Voor ons team is het roosteren veel duidelijker en sneller geworden. Daarnaast is zeer handig dat ieder teamlid alle vakantiedagen, overuren en werkdagen snel in kan zien.

Pros

Shiftbase werkt erg fijn en snel, heeft goede apps en het team achter Shiftbase reageert ook goed op opmerkingen of vragen.

Cons

Niet alles kan in de app gedaan worden, maar 90% van de handelingen kan wƩl op de mobile app.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Beste Bart, Bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze software. Groeten Bart

EP
AvatarImg

Elles P.

Veterinary, 11-50 employees

Used daily for 6-12 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Gebruikersvriendelijk systeem dat direct inzicht biedt in uren- en vakantieregistratie!

Reviewed 3 years ago

Zeer goed bereikbaar voor het oplossen van ad hoc 'problemen'. Er wordt heel actief meegedacht in het zoeken naar oplossingen op maat.

Pros

Wij zijn heel blij met de automatisering van de urenregistratie. Collega's op de werkvloer zijn zeer te spreken over het inzicht dat zij hebben in overuren en vakantie uren. Met veel uitleg van jullie is het systeem ook gebruikersvriendelijk :).

Cons

Er zijn enorm veel functionaliteiten die ik nu, denk ik, niet/ niet voldoende gebruik. Ondanks dat ik, met mijn collega die roosters maakt, een dagdeel bij jullie op 'cursus' ben geweest, vraag ik me in het gebruik van de functionaliteit nog regelmatig af; zal dit de makkelijkste manier zijn om, bijvoorbeeld, deze gegevens uit het systeem te halen?

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Beste Elles, Bedankt voor je goede review! Mocht je ergens tegen aan lopen, chat of bel ons dan gerust. We helpen je graag verder. Groeten Bart

RB
AvatarImg

Rianne B.

Hospitality, 1-10 employees

Used daily for 1-2 years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Shiftbase bespaart je tijd

Reviewed 2 years ago

Het bespaart een hoop tijd en hierdoor ook geld. Daarnaast is het erg gebruiksvriendelijk en is het zo uit te leggen aan (nieuwe) collega's. Tevens heb je alle personeelsdocumenten gelijk onder 1 dak.

Pros

Door Shiftbase te gebruiken hou je meer tijd over voor andere dingen in de onderneming. Een hoop taken worden uit handen genomen en met de juiste koppelingen bespaart het ook nog een hoop salaris/administratiekosten.

Cons

Tot op heden geen pluspunten aan Shiftbase ontdekt

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hi Rianne, Dankjewel voor je mooie review! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Al hoop ik wel dat je bedoelde dat je nog geen MINpunten hebt ontdekt... ;) ^ Bart

WM
AvatarImg

Willem M.

Computer Software, 11-50 employees

Used daily for 6-12 months

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Overzichtelijk en gemakkelijk

Reviewed 9 months ago

Het was redelijk eenvoudig over te stappen naar de Shiftbase software vanuit ons voormalige eigen interne planningsysteem. De automations zijn erg handig zoals het automatisch overnemen van uren uit je rooster in je urenregistratie. Ook kun je automatisch uitklokken na een ingestelde tijd, hierdoor hoef je niet iedere dag eraan te denken en loop je niet achter op je urenregistratie.

Pros

Urenregistratie na een werkdag gaat erg gemakkelijk en automatisch via de app of desktop versie dankzij de integratie met het werkrooster. Super handig!

Cons

Niet per se een nadeel of minpunt bij het gebruik van de software.

Showing original review in Dutch. See translation

HT
AvatarImg

Hanneke T.

Hospitality, 51-200 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Makkelijk in Gebruik!

Reviewed 3 years ago
Pros

Shiftbase is makkelijk in gebruik en erg overzichtelijk.

Cons

In de app zou ik graag een week overzicht willen zien van het hele team; niet alleen van mijn eigen rooster.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hoi Hanneke, Bedankt voor je goede review! Helaas zijn we beperkt in wat we kunnen tonen aan informatie in de mobiele app. Vandaar dat we er voor gekozen hebben om het totaal rooster per dag weer te geven. Mocht je een idee hebben over hoe de dit overzichtelijk kunnen tonen, dan horen we het graag :) Groeten Bart

JS
AvatarImg

Jasmijn S.

Marketing and Advertising, 11-50 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Erg tevreden over Shiftbase

Reviewed 5 months ago

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de app!

Pros

Roosters zijn ontzettend makkelijk in te plannen en het is fijn dat je zoveel verschillende diensten en shifts kan maken

Cons

Ik vind het jammer dat de app redelijk vaak vastloopt en het soms even zoeken naar de functies

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Thank you for the kind words! We are very happy to meet all your expectations. Though there will always be room for improvement, Service is our top priority. :)

BJ
AvatarImg

Brenda J B.

Hospitality, 11-50 employees

Used daily for 2+ years

Review source

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

gebruiksvriendelijk

Reviewed 3 years ago

In begin was het wennen, en toen werd layout veranderd, ik vond vorige layout, die toen personeelssysteem heette, makkelijker

Pros

Bijhouden van je gewerkte uren, vakantieuren, rooster vooruitplanning

Cons

Op pc is inplannen van vakantie makkelijker dan op mobiel.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hoi Brenda, Wat leuk dat je zo'n positieve review hebt achtergelaten! We blijven werken aan de gebruiksvriendelijkheid van de software. Mocht je suggesties hebben, dan horen we het graag. Groeten Bart