This is your compare tray

Apps you want to compare will be listed here. Launch a head to head comparison at any time.

InviteDesk Logo

InviteDesk

Event management platform for planning & organizing events

see alternatives

InviteDesk Reviews

Filter reviews by

Overall rating


Company size


Industry


Time used


10 reviews

Recommended

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Incredible software for successful communication with clients

Reviewed a year ago
Pros

Helps to organize and analyze different types of customer events, increases customer engagement.

Cons

I have only positive impressions and feedback.

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Eindelijk de juiste invitatietool gevonden

Reviewed 8 months ago

Een zeer aangename samenwerking, waar de noden van de klant centraal staan en waar ook de begeleiding en klantenservice centraal staan. Een partner die heel reactief is en die naar je luistert en altijd klaar is om samen met jou na te denken. We hebben nog geen negatieve ervaringen gehad met het platform. En sinds dat we het gebruiken zijn er al heel wat features bijgekomen. Ze staan niet stil en blijven nadenken om hun platform nog efficiënter te maken.

Pros

Wij waren al heel lang op zoek naar de juiste invitatietool, maar hadden die tot nu toe nog niet gevonden. Gelukkig heeft InviteDesk ons pad gekruist. In hun tool kan je zelfstandig werken en je eigen event opmaken maar je krijgt ook de nodige ondersteuning wanneer je vast zit. De tool is zeer intuïtief en zeer gemakkelijk te gebruiken. InviteDesk heeft echt aan alles gedacht, zelf de kleinste details die je leven en dat van onze Event Managers veel makkelijker maakt. Ze zijn super reactief en geen enkele vraag is teveel voor hen.

Cons

Elke sector is zeer verschillend en maakt dat iedere sector andere noden heeft. Aangezien het een SAAS platform is en dat wanneer ze iets voor jou veranderen er ook een meerwaarde moet inzitten voor hun andere klanten zal de aanpassing niet altijd gebeuren. Dit zie ik niet echt als minpunt, maar kan ons soms blokkeren voor sommige van onze projecten. Ik moet er wel bij zeggen, dat InviteDesk altijd klaar staat om te luisteren en om te analyseren of dit geïmplementeerd kan worden of niet. Altijd een zeer duidelijke en eerlijke communicatie gehad met hen op dat vlak.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Dear Hélène, Thank you for your feedback. It means a lot to us. Customer feedback helps us getting better day after day. Thanks! Best regards The InviteDesk Team

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Mening

Reviewed 2 years ago
Pros

Gemakkelijk om te gebruiken. Algemeen gebruik is goed gedacht geweest : voor, gedurende en na het event.

Cons

GDPR goed bekijken en laten aapassen als het nodig is.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hello Muriel, Thank you for taking the time to share your experience using InviteDesk. Glad to hear you enjoy the ease of use and that InviteDesk supports your process. Good point about GDPR - we even offer some additional opt-in possibilities since our last release. ;-) As always, do not hesitate to reach out to us should you have any questions or suggestions. Thank you! Mark

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Eenvoudige tool die marketing en sales samenbrengt

Reviewed 2 years ago

Invitedesk was voor ons de oplossing voor het over- en weer mailen tussen marketing en sales met verschillende excellijsten. Dankzij deze tool loopt uitnodigen vlotter en kunnen we ook achteraf beter nagaan wie er wel en niet aanwezig was. De aanleiding voor ons was een partnership met een voetbalclub. Voordien hadden we slechts 5tal grote klantenevents op jaarbasis. Tijdens het voetbalseizoen hebben...

Pros

Gebruiksgemak: zelfs iemand die niet zo digitaal is, kan er eenvoudig mee werken dmv icoontjes. Dit is handig voor sales-collega's die enkel betrokken zijn bij het uitnodigen van mensen. Ze begrijpen het proces van invite desk heel snel en weten aan de hand van kleurencodes of hun gasten geaccepteerd hebben of niet. Allesomvattend: er wordt aan alles gedacht van uitnodigen tot pre-event mailtjes tot...

Cons

Alles is inbegrepen wat het overweldigend kan maken voor beginners. Je vergeet soms een stap in het begin. Aandacht erbij houden is nodig, zeker bij de eerste keer een event aanmaken. Nadien kan je natuurlijk datzelfde event kopiëren.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hello Emma, Thank you very much for taking the time to write such an extensive review. Much appreciated! Best regards Mark

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

De perfecte tool voor het opvolgen van events

Reviewed 2 years ago

We zijn ook zeer enthousiast over de service die InviteDesk ons biedt. De software wordt voortdurend verbeterd en er wordt ook rekening gehouden met de input die wij als gebruiker geven.

Pros

Invite desk is makkelijk te implementeren en zeer gebruiksvriendelijk. Ook de app die je hiervoor kan installeren maakt het mogelijk om op elk moment de eventadminstratie op te volgen. De kostprijs is ook heel correct en er worden geen extra's aangerekend voor extra service of aanpassingen. Mooie look & feel!

Cons

We hebben tot hiertoe geen negatieve ervaring gehad.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hello Tamara, Thank you for taking the time to submit your review. Much appreciated! And thank you for your valuable input so InviteDesk keeps on evolving based upon user feedback.

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Onmisbare tool voor, tijdens & na een event met realtime opvolging tijdens het event.

Reviewed a year ago

Na een jaar met enkele launch events & het automatisch sturen van beurstickets werd snel duidelijk dat we een automatisatietool nodig hadden om dit sneller, efficiënter en vooral ook professioneler aan te pakken. Invitedesk geeft ons tijdens de uitnodigingsfase een vlot overzicht en verdeling van tickets door sales met opvolging door marketing, realtime status tijdens het event en een geautomatiseerde communicatie.

Pros

Automatisatie van het communicatieproces zorgt voor professionaliteit & een enorme tijdsbesparing. Realtime opvolging van je aanwezigen (of afwezigen) tijdens het event, gedaan met excel lijsten :-) Eenvoudige samenwerking tussen marketing & sales bij ticketverdeling, opvolging voor sales managers & marketing, ...

Cons

Lay-out mogelijkheden zou uitgebreider mogen.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Dag Pieter, Het doet ons plezier te horen dat InviteDesk jullie het leven makkelijker maakt. Excel is een goede tool voor veel dingen, maar om events te managen niet ideaal ;-). Bedankt voor je review. Much appreciated! Mark

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Review ITZU

Reviewed a year ago

Zeer tevreden, Invitedesk is een gebruiksvriendelijke tool die onze marketing afdeling ontzorgt. De ondersteuning en support vanuit Invitedesk is zeer professioneel en altijd enorm snel.

Pros

Eens je event/Webinar opgemaakt en gepubliceerd loopt alles automatisch (uitnodigingen/reminders/bedankmails/...) Duidelijk overzicht van aantal inschrijvingen/afmeldingen/niet gereageerd/..

Cons

After-event: opvolging, evaluatieformulieren,...

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Dag Winde, hartelijk dank voor je review. Erg fijn positieve feedback te lezen en te horen dat InviteDesk jullie ontzorgt en dat de service wordt geapprecieerd - we zetten hier dan ook erg op in ;-) Wat betreft de after-event follow up geef ik je graag nog mee dat in 2020 de survey module is gelanceerd om ook na het event gestructureerd feedback te verzamelen en is de mailing module verder uitgebreid...

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend9/10

Share this review:

Super tool voor de opvolging van events

Reviewed a year ago
Pros

Heel gemakkelijke tool die iedereen binnen het bedrijf de mogelijkheid geeft om events & inschrijvingen op te volgen. De templates, standaard teksten voor mails etc zijn heel handig in gebruik en besparen veel tijd bij het aanmaken van evenementen. Het contact met InviteDesk loopt ook super vlot, bij vragen zijn ze direct bereikbaar en zoeken ze snel voor een oplossing in geval van een probleem

Cons

Ik heb nog geen grote nadelen ondervonden in de software, enkel de filterfunctie mag uitgebreider

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Hallo Anna, Hartelijk dank voor je review. We waarderen dit zeer. Erg fijn te lezen dat we je tijd besparen en je tevreden bent van de service. Nogmaals bedankt voor je feedback! Vriendelijke groeten Mark

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend8/10

Share this review:

Gebruiksvriendelijke invite-tool

Reviewed 2 years ago
Pros

- intuïtief in gebruik - uitnodigingen en timing zijn makkelijk uit te werken - ontwikkelaars denken goed mee bij issues - meer en meer functionaliteiten op basis van feedback - stond tot voor kort nog in de kinderschoenen

Cons

- af en toe rigide in functies - meer opties voor lay-outen voorzien

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Dear Nils, Thank you for taking the time for reviewing InviteDesk. Glad to read that our ongoing product enhancements make us better every day. We recently released new layout options and have some more on the roadmap. So in case you would not have heard about them please get in touch with your InviteDesk contacts. Your customer feedback means a lot to us. Thanks again Mark

Overall Rating
  • Value for money
  • Ease of use
  • Features
  • Customer support
  • Likelihood to recommend10/10

Share this review:

Gebruiksvriendelijke tool voor eenvoudige en snelle opvolging

Reviewed 2 years ago
Pros

- gecentraliseerde lijsten (gastenlijst, aanwezigen, annulaties, enz.) - gestroomlijnde en tijdige communicatie naar gasten - professionele uitstraling - eenvoudige en snelle opvolging, zowel voor sales als marketing - snelle service bij vragen of problemen - continue optimalisaties en productupdates - CRM integratie mogelijk voor up-to-date database (wij gebruiken dit voorlopig nog niet)

Cons

Voorlopig nog geen nadelen van de software ontdekt.

Showing original review in Dutch. See translation

Vendor response

Dear Mieke, Thank you for taking the time to share your experience. Much appreciated! best regards Mark